Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Σύνοδος ασφαλείας υψηλών πρoσώπων

Το θέμα έχει σχέση με την βασική διάφορα που έχει ο σύνοδος ασφαλείας με τον λεγόμενο φουσκωτό η Μπράβο που έχουμε στην εικόνα μας έως τώρα.

Ο σύνοδος ασφαλείας (από εδώ και στο εξής εν συντομία ο σύνοδος ασφαλείας θα γράφετε Σ.Α)είναι κάτι κατά πολύ ανώτερο και ως εικόνα ανθρώπου αλλά και ως επαγγελματία στα καθήκοντα του. Ο Σ.Α δεν είναι ούτε φουσκωτός ούτε παίρνει φάρμακα… δεν συχνάζει στο γυμναστήριο ούτε κάνει τον αλήτη της γειτονιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει γυμναστική ούτε ότι δεν έχει δύναμη, αλλά στην ουσία φροντίζει για την φυσική του κατάσταση.


Ο Σ.Α έχει περάσει ειδική εκπαίδευση σε σχολή και έχει πιστοποίηση προσόντων έναντι του φουσκωτού η του μπράβου που συνήθως δεν έχει τίποτα.
Ο Σ.Α δεν πρόκειται ποτέ να εκθέσει το αφεντικό του και δεν πρόκειται να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Η θέση του είναι πολύ σημαντική και πλέον στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει και γίνεται ξεσκαρτάρισμα από τα υποκείμενα με την ανώτερη ομάδα.
Ένας σωστός επιχειρηματίας πλέον δεν χρειάζεται ούτε αστυνομικούς πληρωμένους που δουλεύουν κρυφά αρκετές φορές, ούτε βατραχανθρώπους ούτε τον Batman.
Χρειάζεται πλέον κάποιον που να διασφαλίζει την μεταφορά του. Να γνωρίζει την αντιπαρακολουθηση και να γνωρίζει τα σημεία πιθανών κίνδυνων.
Πρέπει να ορίζει και να φτιάχνει σχέδιο ανά περίπτωση/διαδρομή και να πραγματοποιείτε η μεταφορά του επισήμου γρήγορα και ασφαλές.

Οι φουσκωτοί δεν έχουν ιδέα το τι κάνουν, απλά έχουν κάποιες πληροφορίες από κάποιους άλλους, έτσι όμως δεν είναι σωστό, ούτε τηρούνται οι κανόνες.
Το πρόσωπο για να έχει συνοδεία, υπάρχει σοβαρός λόγος.. και ποιο σημαντικός λόγος από το να μείνει ζωντανός, δεν υπάρχει πιστέψτε με.
Η ομάδα ασφαλείας του θα πρέπει να λειτούργει σωστά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα θα το κάνει. Μια φουσκωτή ομάδα θα κάνει λάθη… από τον τρόπο που κινούνται, έως τι αντιλαμβάνονται ως κίνδυνο.

Αν βάλουμε ένα πιστοποιημένο σύνοδο ασφαλείας να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια διαδρομή, από ένα φουσκωτό η μπράβο, η διάφορα θα φάνει στο 100%.

Τους μπράβους και τους φουσκωτούς τους θέλουν οι γκέι των Media και οι καλλιτέχνες για να τους ανοίγουν τον δρόμο, Καθώς επίσης και οι άνθρωποι της νύχτας και του υπόκοσμου. Ένας σοβαρός σύνοδος ασφαλείας δεν θα δούλευε ποτέ μαζί τους.
Αυτοί όμως κύριοι μπορεί να είναι δημόσια πρόσωπα, αλλά δεν ανήκουν στα υψηλα πρόσωπα κατά προσωπική άποψη.
Αυτοί ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν είναι εντελώς διαφορετικός από ότι ένας συνδετικός κρίκος της οικονομίας του κράτους όπως πχ η οικογένεια Βαρδινογιάννη και άλλοι.

Στο σημείο αυτό θα μπει και μια προσωπική ιστορία.
Αρχές Μάρτιου 2013 στην Κηφισιά στην λεωφόρο Κηφισίας οδηγώντας την μοτοσυκλέτα μου με κατεύθυνση προς την νέα Ερυθραία, σταμάτησα στο φανάρι χωρίς να εμποδίζω κάποιον. Διπλά μου ήρθε ένας από αυτούς τους βαρεμένους τους φουσκωτός και με το ζόρι και το έτσι θέλω ήθελε να περάσει και να μπει μπροστά έτσι για να γουστάρει με ένα λευκό Smart.
Στο μεταξύ είχε λωρίδα δική του και χωρούσε κανονικά… αλλά από αμόρφωτους και υποκείμενα τι μπορεί να περιμένει κάποιος.
Αφού λοιπόν έρχεται και κολαει διπλά μου, τον ρώτα απλά το εξής: τελειώνει ο κόσμος σε 1 ώρα και πρέπει να προλάβεις τον προορισμό σου?
Ο τύπος ήθελε φασαρίες και έκανε τον μάγκα…. Ο μάγκας δεν είναι αυτός που δέρνει, ο μάγκας είναι αυτός που γίνεται παράδειγμα για τους άλλους… είναι αυτός που κερδίζει την αυλαία και όλοι θέλουν να του μοιάσουν.

Το παράδειγμα ήταν σύντομο, αλλά με αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να καταλάβει το πώς λειτούργει ο υπόκοσμος και τα άτομα αυτού του τύπου.

Κύριοι θα μπορούσα να γράψω αμέτρητες σελίδες ενός βιβλίου για τα πάντα με το θέμα…
Ο Σ.Α έχει κώδικα δεοντολογίας και γίνεται πάντα συμπαθής στον κύκλο του επισήμου, διότι είναι άνθρωπος με τρόπους και ξέρει να κάνει καλά την δουλεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SOCIAL SHARE

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ

Μαντεψε τον αριθμο (1 - 100)

Jelly Wheels

booble shooter

13 days after