Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΜΕΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 06/04/2013
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 13 & 14/04/2013 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Η ορθή επανάληψη αποτελεί διοικητική διαδικασία που λαμβάνει χώρα όταν σε μια ήδη εκδοθείσα απόφαση παρατηρείται επουσιώδες λάθος (π.χ. αναγραμματισμός, παράληψη συμπλήρωσης αριθμ. πρωτοκόλλου, κτλ.). Κατά την διαδικασία ορθής επανάληψης εκδίδεται νέα πράξη που διορθώνει το ελλιπές στοιχείο της προηγούμενης. Στον δικτυακό τόπο του προγράμματος Διαύγεια του φορέα, παραμένουν αναρτημένες αμφότερες οι πράξεις, όμως η πρώτη πράξη είναι απενεργοποιημένη και ο ΑΔΑ της δεύτερης πράξης συσχετίζεται (μέσω του σχετικού πεδίου) με τον ΑΔΑ της πρώτης.
Η τροποποίηση μια πράξης αποτελεί διοικητική διαδικασία που λαμβάνει χώρα όταν σε ήδη εκδοθείσα απόφαση παρατηρείται ουσιαστικό ζήτημα περιεχομένου που πρέπει να διορθωθεί/αλλάξει. Κατά την διαδικασία τροποποίησης εκδίδεται νέα πράξη που αλλάζει μέρος της προηγούμενης.
Στον δικτυακό τόπο του προγράμματος Διαύγεια του φορέα, παραμένουν αναρτημένες αμφότερες οι πράξεις, όμως η πρώτη πράξη είναι απενεργοποιημένη και ο ΑΔΑ της δεύτερης πράξης συσχετίζεται (μέσω του σχετικού πεδίου) με τον ΑΔΑ της πρώτης.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: είναι η διόρθωση κάποιου π.χ ερωτήματος.
παράδειγμα:
αρχική ερώτηση: τι εννοούμε σχέδιο ασφαλείας
ερώτηση μετά από ορθή επανάληψη: τι εννοούμε σχέδιο ασφάλειας μιας εγκατάστασης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

SOCIAL SHARE

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ

Μαντεψε τον αριθμο (1 - 100)

Jelly Wheels

booble shooter

13 days after